+532 308 55 15 info@aryanakliyat.com
Kaliteli Hizmet

İstanbul Evden Eve Nakliyat Firması

Profesyonel ekibimiz ve modern ekipmanlarımızla, taşınma sürecini sizin için zahmetsiz ve güvenli hale getiriyoruz.

Kurumsal Taşıma

Kaliteli ve Ekonomik Taşımacılık

En uygun fiyatlarla, yüksek kaliteli ve güvenilir taşımacılık hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini sağlıyoruz.

Her Zaman Müşteri Memnuniyeti

Güvenilir ve Hızlı Nakliyat Hizmetleri

Her zaman zamanında, güvenilir ve profesyonel taşımacılık çözümlerimizle eşyalarınızı güvenle taşıyoruz.

Youtuber Çağla ÇETİNÖZ'ün Evini Taşıyoruz

İstanbul Evde Eve Nakliyat Firması
İstanbul Evde Eve Nakliyat Firması
İstanbul Evde Eve Nakliyat Firması

Arya Nakliyat Şehirler Arası Nakliyat  Çevre illere, örneğin İstanbul’dan Ankara ve İzmir gibi yaklaşık 500 km uzaklıktaki şehirlere nakliye hizmeti, ortalama 50 Bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Fiyatlandırma, hizmetin içeriğine göre değişiklik gösterebilir; bu da asansör kullanımı, kat sayısı gibi etkenlere bağlıdır. Detaylı bilgi ve kesin fiyatlandırma için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Arya Nakliyat Olarak Şehiriçi Evden Eve Nakliyat Ücretleri daire göre değişmektedir.

»1+1  Daire  Taşıma Ücreti 15 Bin TL

»2+1  Daire  Taşıma Ücreti 20 Bin TL

»3+1  Daire  Taşıma Ücreti 25 Bin TL

Arya Nakliyat Olarak Şehiriçi Evden Eve Nakliyat Ücretleri daire göre değişmektedir.

»1+1  Daire  Taşıma Ücreti 15 Bin TL

»2+1  Daire  Taşıma Ücreti 20 Bin TL

»3+1  Daire  Taşıma Ücreti 25 Bin TL

Arya Nakliyat Olarak Şehiriçi Evden Eve Nakliyat Ücretleri daire göre değişmektedir.

»1+1  Daire  Taşıma Ücreti 15 Bin TL

»2+1  Daire  Taşıma Ücreti 20 Bin TL

»3+1  Daire  Taşıma Ücreti 25 Bin TL

İstanbul’dan çevre illere ortalama 500 km mesafedeki şehirler arası nakliyat fiyatları ortalama 50 Bin TL başlamaktadır. 

05

Arya Nakliyat

Taşıma Hizmetlerinde Uzmanız

Arya Nakliyat olarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı ilke edindik. Profesyonel ekibimiz, modern ekipmanlarımız ve yenilikçi yaklaşımlarımızla, taşımacılık hizmetlerinde yüksek kalite standartlarını sürdürüyoruz. Eşyalarınızı güvenle taşımanın yanı sıra, her aşamada titizlik ve özenle çalışıyoruz. Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve sektördeki lider konumumuzla, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Taşımacılık ihtiyaçlarınızda güvenilir ve profesyonel bir partner olarak yanınızdayız.

Talep Formu

Profesyonel Hizmet

Mutlu Mülşteri

Kusursuz Hizmet

Garantili Hizmet

Armut Nakliyat Müşteri Yorumları

Armut Nakliyat Müşteri Yorumları

Armut Uygulaması Üzerinden Nakliyat Hizmeti Alan Müşterilerimizin Yorumlarını Okuyun

Fiyat Teklifi Al

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Ev Taşıma Sürecinde Kafanızda Soru İşareti Kalmasın

Taşınma hizmetleri, kapsamlı bir genel bakışla ele toplama, paketleme, montaj, demontaj ve sigorta gibi tüm paketler bir araya getirilerek hesaplanmaktadır. Eşyaların güvenli ve sorunsuz bir şekilde çıkarılmasını sağlamak amacıyla, her adım profesyonelce planlanmakta ve yürütülmektedir. Sigortayla hizmet, olası risklere karşı güvence sağlanırken, montaj ve demontaj işlemleri uzman ekibimiz tarafından ayrıştırılır. Böylece, taşınma işleminin her aşaması eksiksiz bir şekilde tamamlanır ve sorunsuz bir deneyim sunulur.

Ücretler, temel olarak dairenin boyutuna göre şekillenmekte olup, 1+1, 2+1, 3+1 gibi daire tiplerine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca kat sayıları, asansör kullanımı ve aksesuarların hacmi gibi değişkenler de drenajda etkili olmaktadır. Sürecin tamamen şeffaf ilerleyebilmesi adına, taşıma öncesinde yerinde yapılan detaylı bir inceleme ile doğru fiyat belirlenmektedir.

Arya Nakliyat olarak, kaydedilen Fiyatlar sonrasında herhangi bir değişiklik yapılmamaktadır. Sorun yaşanmaması adına, taşıma öncesinde detaylı bir görüşme gerçekleştirilerek ürünler incelenir ve taşınacak bina ile ilgili kat sayısı, asansör kullanımı gibi tüm ayrıntılar en baştan görüşülür. Bu sayede süreç netleşir ve fiyatı kesinleştirilir.

Taşınma öncesinde tüm ürünler incelenmekte olup, özellikle elektronik ürünler sigorta kapsamına dahildir. Ev sahibinin standart dışı bir elektronik eşya envanterine sahip olması durumunda, sigorta firması tarafından eksper görevlendirilmekte ve eşyalar yerinde sigortalanarak güvence altına alınmaktadır. Bu süreçte herhangi bir aksaklığın yaşanmaması adına, elektronik eşyalarla ilgili ayrıntılı olarak sınıflandırılması gerekmektedir.

Mobilyalar da sigorta kapsamına dahildir. Ancak yüksek değere sahip özel ürünler için sigorta firması tarafından eksper talep edilmekte ve bu doğrultuda özel bir sigorta poliçesi düzenlenmektedir. Bu sayede, değerli eşyalarınızın güvencesini bir araya getirmek için gerekli tüm adımlar profesyonel bir şekilde atılmaktadır.

Taşınma süreci öncesinde sigorta poliçemizin hazırlanması için detaylı görüşmeler gerçekleştirilir. Bu görüşmelerde, ihtiyaçlar doğrultusunda en uygun çözümler seçilir ve taşınma süreci için kapsamlı bir plan hazırlanır. Sonuç olarak, eşyalar için gerekli sigorta poliçesi tamamlanır ve güvence belgesi alınır. Böylece, taşınma sürecinin her aşaması güvenli ve sorunsuz bir şekilde yürütülür.

Arya

Maliyeti Önceden Öğren

Nakliyat Ekspertiz Hizmeti

Taşınma Öncesi Maliyeti Hemen Öğren

08

Profesyonel Hizmet

Bizimle Taşınmak Çok Kolay!

56312 +

Başarılı Taşıma

12765 +

Mutlu Müşteri

9863 +

Yeni Müşteri

756 +

Büyük Proje

Arya

Yorumlar

Nakliyat Müşteri Yorumları

Sancaktepe'den Küçükyalı'ya taşındım. Arya Nakliyat'ı Serhat Bey'in tavsiyesi üzerine seçtim. Sağ olsunlar, sabah 7:30 gibi zamanında geldiler. Tüm mobilya ve beyaz eşyaları onlar paketledi, ben sadece ufak tefek eşyaları kolilemiştim. Her şey dahil, kırık dökük olmadan saat 12:30 gibi taşınma işlemini tamamladılar. Gardırop sökümü ve takımı gibi istediğimiz ek hizmeti de sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiler. Enakliyat.com.tr üzerinden de firmayla iletişim kurdum. Taşınmadan önce, taşınma sırasında ve taşınma sonrasında firma yetkilileri her zaman iletişimde kaldılar. Fiyat konusunda da oldukça uygun buldum. Ambalajlama ve taşıma konusunda da profesyoneller. Çalışanlar da güler yüzlü ve işlerine oldukça özen gösterdiler. Arya Nakliyat'ı tercih ettiğim için çok mutluyum. Serhat Bey'e ve tüm ekibe teşekkür ederim.

Murat Denizli

Mimar

Daha önce hiç taşınmamıştım ve çok endişeliydim. Arya Nakliyat'ı internette buldum ve yorumları okudum. Hepsi çok olumluydu, bu nedenle onları seçtim. Fiyat teklifi aldım ve fiyatlarını çok uygun buldum. Taşınma günü ekip zamanında geldi ve çok profesyonel davrandılar. Tüm eşyalarımı paketlediler ve taşıdılar. Hiçbir şey çizilmedi veya kırılmadı. Ekip çok nazik ve yardımseverdi. Taşınmadan çok memnun kaldım ve Arya Nakliyat'ı kesinlikle tavsiye ederim.

Mehmet Ali Akdeniz

Bankacı

Biz taşınma işinde çok endişeliydik çünkü ilk kez eşyalarımız taşınacaktı. Fakat Serhat bey hem süreçle çok güzel ilgilendi hem de eşyalarımızı özenle taşıdı. Eve girerken galoş giydiler, tam zamanında geldiler ve herkes çok saygılıydı. İşlerini titizlikle yapan bir firma. Ben paketlemeyi kendim yaptım sanırım bundan dolayı bir kaç eşya kıılmış, bir de damacanayı boşaltmışlar taşırken, içinde sıvı olan hiç bir şeyi taşımıyorlarmış bilmiyorduk Yağları kendimiz getirdik daha sonra ama bir damacana suyumuz gitmiş oldu 🙂 sağlık olsun. Yine taşınsam yine Serhat bey ve şirketini tercih ederim, hiç tereddütsüz güvenin, ben her şey için çok teşekkür ediyorum.

Serhat Çınar

Öğretmen

İyi iletişim kuran, güven veren, ilgeli, yardımsever, dikkatli ve özenli çalışan bir firma. Bir daha taşınmamız gerekirse mutlaka tekrardan değerlendirmek isteriz. Pazar günü taşınmayı planlarken planımızda zorunlu bir değişiklik oldu. Hemen uyum sağladılar ve de çözüm ürettiler. Taşınmak gözümüzde büyüyordu ve çok zor geliyordu. Ama hiç öyle olmaması gerektiğini gösteren bir firma oldu. Tekrardan çok teşekkür ederiz.

Gözde Kirazlı

Ev Hanımı

Beş gün arayla iki evi birden taşıdılar. Çalışan arkadaşların hepsi pırlanta gibi. İşlerini çok iyi yapıyorlar. Bir tek bardağımız biri kırılmadan iki evi de taşıdılar. Çok seri ama bir o kadar da itinalı çalışıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra herkese tavsiye edeceğim.

Umut OZAN DARICI

Muhasebeci

Arya Naktiyat olarak Serhat Bey ve ekibi gerçekten bu işi bilen, kibar, çalışkan, işinin hakkını sonuna kadar veren bir ekip ve firma. Ayrıca Arya naktiyat firmasına çok teşekkür ederim. İlk defa işini bilen, düzgün ve dürüst insanlarla karşılaştım. Şu mübarek Ramazan ayında Allah onlardan razı olsun inşallah. Keza ben çok razı oldum. Bir dahaki taşınmamda veya bir tanıdığım taşındığında tek düşüneceğim firma Arya Nakliyat.. Selamlar

inan Sağır

Mühendis

Serhat bey ve ekibi hem hızlı hemde temiz iş çıkardılar.Çok Memnun kaldım.

Ümmühan Ö.

Ev Hanımı

Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Her şeyi güzel, düzgünce paketlediler ve taşıdılar. Kimse rahatsız olmadan eşyaları indirip çıkardılar.

Mehmet Kurt

Esnaf

Mustafa bey ve ekibinin özverili ve ılımlı yaklaşımları gerçekten çok iyiydi. Paketleme, taşıma ve yerleştirme oldukça iyiydi, fiyat performans olarak çok iyi tavsiye ederim.

Ferit Uygun

Esnaf

Gayet başarılı bir firma. Ellerine sağlık..

Hamza Gedik

Mimar

Hizmet Alan Müşterilerimizin Google Yorumları

Telefonla Ara